fbpx

V-WORKS

Logo
in videoworks blog posts

Îndemânare și maximă atenție la detalii!… arme în lupta pe care V-Workerul o duce cu el însuși de fiecare dată când apasă REC. “Am ales unghiul cel mai bun? Pierd alte momente importante filmând momentul actual? Care este povestea pe care vreau s-o spun când obiectivul aparatului suprinde clipele cele mai frumoase ale nunții? ” Da. De la bun început se conturează o poveste. Însă dacă povestea își dorește să devină basm, ea trebuie să fie întâi spusă din mai multe perspective. Momentul trebuie surprins din mai multe unghiuri, fiecare dintre ele aducându-și aportul său emoțional pentru imortalizarea clipei.

Precum aventurile lui Făt-Frumos și ale Ileanei Cosânzeana trebuie povestite de mai multe guri până să fie adunate într-un basm, așa și o nuntă trebuie filmată din mai multe unghiuri pentru ca poveștile spuse de cameramani să se reunească la montaj într-o nuntă de basm.

Haideți să observăm povestea valsului dansat de mirii Gabi și Cătălina…

FILMARE 1 DSLR from videoworks.ro on Vimeo.

Acum iată cum devine valsul, unul rupt din basme…

FILMARE 2 DSLR from videoworks.ro on Vimeo.

Cum ar spune matematiceanul: q.e.d. Din acest motiv pentru noi, cei de la VideoWorks, Pachetul V-Works 2 reprezintă un standard greu de bătut. Dar pentru cei cărora bugetul le permite să se lăfăie cu stil, punem la dispoziție Pachetul V-Works 3. De asemenea VideoWorks are grijă și de nunțile cu buget timid prin Pachetul V-Works 1.

Oricare ar fi alegerea voastră încă un lucru e garantat: că VideoWorks întrunește cele trei calități pe care noi considerăm că orice prestator de servicii trebuie să le aibă pentru a oferi producții de cea mai înaltă calitate – profesionalism, pasiune și experiență.

Comments are closed.